Uutiset

Home/Uutiset
Uutiset 2017-03-29T00:09:17+00:00

Stadin Lääkiksen Toogat 2017

Babysitter – lastenhoitoa kun sinulle parhaiten sopii!

Lastenhoitotyö voi tuoda kipeästi kaivattua helpotusta opiskelijan budjettiin

Vaikka opiskeluaika on monella tavoin hienoa aikaa, on se usein taloudellisessa mielessä erityisen tiukkaa aikaa, jolloin opiskelija joutuu laskemaan tarkkaan kulutukseensa käyttämänsä pennoset. Opintojen oheen sopivan työn löytäminen voi olla haastavaa, mutta lastenhoitotyö voisi olla tähän tilanteeseen sopiva ratkaisu.

Lasten hoitaminen perheissä antaa mahdollisuuden sopia omat hoitovuorot joustavasti siten, että myös tärkeille luennoille ja tenteille jää riittävästi aikaa. Samalla työ lapsenvahtina tarjoaa hienon lisän ansioluetteloon, vaatiihan lastenhoito aivan erityistä huolellisuutta ja vastuunottoa. Myös hammashoitolassa työskenneltäessä lastenhoitokokemuksesta voi olla hyötyä esimerkiksi lapsipotilaita kohdattaessa. Parhaimmillaan lastenhoitotyö onkin erityisen antoisaa ja mukavaa työtä!

Jos jäit miettimään, mistä lapsenvahdin työpaikkoja voisi löytää, kannattaa klikata Babysitter.fi-palvelun Lapsenvahti Helsinki -sivulle, josta näet perheet, jotka etsivät parhaillaan lapsenvahtia Helsingin alueella. Lapsenvahtien tarve on suuri, joten ota reippaasti yhteyttä lapsenvahtia etsiviin perheisiin, jos haluat ansaita hieman lisätuloja opintojen ohessa. Perheelliselle opiskelijalle palvelu tarjoaa puolestaan mahdollisuuden etsiä perheelleen sopivaa lapsenvahtia helpottamaan kiireisen opiskelijan arkea.

Babysitter.fi

Odontologiska Spelen Helsinki 2017 oli jymy menestys!

Iloiset illanvietot, säihkyvät spelenit, komeat kaupunkikierrokset ja glamourin täytteinen gaalailta Dens Vegasissa!

Suuri kiitos erityisesti  kaikille tapahtuman järjestäjille että tapahtumaan osallistuneille!

Ensi vuoden Odontologiska Spelen on Tromsø:ssa, kaikki halukkaat innokkaina mukaan! 🙂

SHOL – kilpailu OS:n aikana!

Hey guys!! Post about your adventures during OS Helsinki and win a gift card! 🤳🏼💃🏼✈️ #sholfie #oshel17

Hei Odontofiilit! Julkaistaa oheisilla tägeillä OS – tapahtuman aikana kuvia ja osallistukaa kilpailuun! Palkintona lahjakortteja!

Onnittelut uusille Alfoille!

Tulokset  ovat saapuneet ja  sydämelliset onnittelut juuri Sinulle tuleva Alfa!

  Tulet löytämään kaiken tarvitsemasi tiedon  Alfan Aapisesta, mikä postitetaan sinulle sähköisenä. Syksyn aikataulu tulee kuitenkin vielä päivittymään, joten nettisivujen uutisblogia ja kalenteria kannattaa seurata säännöllisin väliajoin kun jännittävä vuosi pärähtää käyntiin!

Syksyllä tavataan!

HLKS Kevätbrunssi

Kevään saapuessa mikä olisikaan parempaa ajanvietettä kuin brunssi opiskelijakavereiden kesken. Sunnuntaina 7.5. klo. 12 emännistö kattaa pöydät Pesäkkeellä, tarjolla on mitä maukkaimpia brunssi-herkkuja. Joten ota denttarikaverisi mukaan ja tule nauttimaan aurinkoisesta tai lumisateisesta brunssista. Hintaa herkutteluille tulee 10€ /hlö ja se maksetaan HLKS:n tilille.

MITÄ: HLKS kevätbrunssi
MISSÄ: Pesäke, Haapaniemenkatu 14
MILLOIN: sunnuntai 7.5. klo. 12

SHOL-excun eskimositsit

Kylmänä maaliskuisena iltana lautta seilaa kohti arktista saarta, jossa on tiedossa viileät pirskeet. Vedä karvakauluri korville ja valmistaudu historian ensimmäisiin Helsingissä järjestettäviin excusitseihin.
SHOL-excu saa mahtavan huipennuksen la 11.3, kun denttarit Turusta, Oulusta, Kuopiosta ja Helsingistä kokoontuvat sitsaamaan.
Sitsit pidetään Myllysalissa Suomenlinnassa ja sitseille mahtuu 77 henkilöä, Helsingin ilmo julkaistaan tässä tapahtumassa.
Joten ryömi ulos iglustasi ja ole valmiina ilmoittautumisen alkaessa.

Lyhyesti:
MITÄ: Eskimo-excu-sitsit
MISSÄ: Myllysali, Suomenlinna
MILLOIN: 11.3. ko 18.00.
MIKSI: Koska Turku, Oulu, Kuopio ja Helsinki yhteissitsit!