Uutiset

/Uutiset
Uutiset2017-03-29T00:09:17+00:00

SHOL Hawai-sitsit

Mahtavana marraskuisena iltana lentokone nousee kiitoradalta kohti  Hawaiin trooppista saaristoa. Laskeuduttuamme Honoluluun alkavat tajunnan räjäyttävät pirskeet yllätysartistin tähdittämänä! Trooppiset asusteet esille ja valmistaudu!

Hammaslääkäripäiviltä lento lähtee torstaina 22.11 klo 18.00 ja ilmoittautuminen näihin eeppisiin bileisiin on alkaa NYT!

Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa ja kaikille paikan saaneille lähetetään vahvistusviesti sähköpostiin, joten kirjaa mailiosoitteesi tarkkaan ilmoittautumisen yhteydessä!!

Ilmolinkki:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe88NdyG7WyRrDR0y_ZkL5tCBApkd1pzddggTAPQIpybClniQ/viewform?usp=sf_link

Ilmmoittautuminen on avoinna 16.11 asti.

ÄÄNESTÄ HYY:N EDUSTAJISTON VAALEISSA!

Denttarit, kollegat, ystävät!

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) edustajistovaaleissa äänestämismahdollisuus jatkuu  ja on auki vielä 5.11.-7.11.2018!

Äänestämällä meillä on kyky vaikuttaa ylioppilaskunnan päätöksentekoon. Käyttämällä äänioikeuttamme pääsemme ajamaan ainejärjestöllemme tärkeitä arvoja ja asioita eteenpäin muutoksen aikaansaamiseksi yhteisessä ylioppilaskunnassamme. 
Pidetään huoli hammaslääketetieteen opiskelijoiden hyvinvoinnista tuomalla äänemme kuuluviin.

Jokainen ääni on ratkaiseva, jokainen ääni on merkittävä.

Äänestys järjestetään sähköisesti, ja äänestämään pääset osoitteessa:

                                                           ‼️‼️‼️  https://vaalit.hyy.fi ‼️‼️‼️

Äänestäminen on mahdollista vaalipäivinä klo 10-18 välillä.

                        Kaikki äänestäneet saavat viimeisenä vaalipäivänä eli 7.11. Unicafesta ILMAISET                                     PULLAKAHVIT äänestysjärjestelmän lähettämää sähköpostia vastaan.

HYYn edustajistovaaleissa valitaan ylioppilaskunnan ylin päättävä elin, 60-henkinen edustajisto. Äänioikeutettuja ovat HYYn jäsenet eli noin 27 000 Helsingin yliopiston opiskelijaa.

Denttari-ilta – Oriental

Syksy ja uusi lukuvuosi käynnistyvät vauhdikkaasti, kun denttarit kokoontuvat jälleen sitsaamaan ja juhlimaan Pesäkkeelle. Koe kiehtova Kiina, sukella musikaaliseen Bollywoodin ja ihastu mystiseen Japaniin, sillä tällä kertaa teemana on Oriental! Sitsit vietetään siis itämaiseen tapaan ja bailaaminen jatkuu aina pikkutunneille asti. Hinta on 15e. Emännistö kutsuu kaikki denttarit ja toivottaa uudet alfat tervetulleeksi nauttimaan herkullisesta ruoasta ja viettämään ikimuistoisen illan.
 
Alfoille on tarjolla 20 paikkaa, muille 40. Ilmoittautuminen aukeaa ti 28.8. klo 17 HLKS:n nettisivujen “ilmoittautumiset”-osiossa. Ole valmiina, sillä paikat täyttyvät nopeasti!
MITÄ: Eeppiset itämaiset sitsit, joissa mahdollisuus tutustua uusiin alfoihin.
MISSÄ: Pesäke, Haapaniemenkatu 14
MILLOIN: Lauantai 8.9. Kokkarit klo 18.30 alkaen, pöytiin siirrytään klo 19.
MIKSI: Mahtava denttarihenki, uudet alfat ja elämys, jota muistelet koko loppuvuoden!

Hammaslääketieteen koulutusohjelman kevätjuhla

HLKS kevätbrunssi

Työskentely yksityishammaslääkärinä ja oman yritystoiminnan käynnistäminen

HLKS 73. vuosijuhlat

Cursus Corona Dentis toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi Hammaslääketieteen kandidaattiseura ry:n 73. vuosijuhlaan! Juhlat järjestetään 23.2.2018 Scandic Park Helsingissä (Mannerheimintie 46). Pääjuhla alkaa klo 18.00 ja päättyy klo 23.00.

Ilmoittautumiset järjestetään 15.1. klo 7.00 ja 31.1. klo 23.59 välisenä aikana sähköpostilinkin sekä HLKS:n ja tapahtuman facebook-sivun kautta. Sillikselle ilmoittaudutaan samalla lomakkeella.

HLKS:n puolesta sydämellisesti tervetuloa!

Torstaina 1.2 klo 17.00 Colgate  järjestää Hammaslääketieteen opiskelijoille ja suuhygienisteille luentoiltaman Ruskeasuolla. Illan luennon teemana on kuiva suu ja kariesriski, paikan päällä on välipalatarjoilu ja kaikille osallistujille on luvassa tuotenäytteitä.
Iloittaudu tästä 29.1 mennessä