Kaivo

/Kaivo
Kaivo2018-11-20T20:47:12+00:00

Heitä ilosi ja murheesi Kaivoon

Olet saapunut HLKS:n palautesivulle, tervetuloa!

Maailman myllertäessä hurjaa vauhtia eteenpäin on hyvä joskus pysähtyä miettimään: Mikä elämässä tuo juuri nyt hymyn huulille? Tai mikä tekisi omasta sekä kavereiden elämästä mahdollisesti hampaan verran mukavampaa?

HLKS:llä on mahdollisuus vaikuttaa opiskelijoidensa elämään kurssiasteeseen katsomatta! Kaikki palautteet käsitellään anonyymisti sekä viedään eteenpäin HLKS:n hallituksen parhaaksi katsomalla tavalla. Yksikään kehu ei jätä saavuttamatta kohdettaan, yksikään parannusehdotus ei jää punnitsematta!

Palautteen saa jättää myös suoraan HLKS:n opintosihteerille: opintosihteeri@hlks.fi

Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista, mutta se saattaa lisätä palautteen painoarvoa. Nimesi tulee ainoastaan HLKS:n puheenjohtajan ja opintosihteerin tietoon. Kerrothan myös, jos toivot opintosihteerin olevan sinuun yhteydessä palautteesi aiheuttamiin mahdollisiin jatkotoimiin/vastineeseen liittyen.

Palautetta henkilöstä
Palautetta opetuksesta
Muu palaute

HUOM! Muistathan, että palautteen antaminen suoraan kohteelle on monesti helpoin ja nopein tapa viedä viesti perille! Positiiviset palautteet ilahduttavat saajaansa, ja rakentavia palautteita arvostetaan myös niiden tullessa suoraan opiskelijalta. Asiallisten rakentavien palautteiden antamisesta ei tarvitse pelätä leimautuvansa!