Kerhotila

/Kerhotila
Kerhotila2019-01-17T15:42:01+00:00

Hammaslääketieteenkandidaatiseura ry:n kerhotila Pesäke (vuokraajan käytettävissä n. 160m2) Merihaassa osoitteessa Haapaniemenkatu 14 sopii erinomaisesti niin pöytäjuhlien ja illanviettojen järjestämiseen kuin kokousten ja luentojen pitämiseen tai harrastekerhojen kokoontumispaikaksi. (Kerhoille yms. mahdollisuus sopia edullinen tuntihinta, tiedustele!). Tilassa erinomainen äänentoisto, videotykki ja tarvittaessa tussitaulu. Lisäksi löytyy pöydät ja tuolit 50-60 hengelle ja pöytäjuhliin sopiva astiasto n. 80 henkilölle. Pöydät ja tuolit saa halutessaan erilliseen huoneeseen pois tieltä.

Tilasta löytyy sali, johon saa järjestettyä pöytäpaikat jopa 60 henkilölle. Muuten tilaan mahtuu juhlijoita mukavasti noin 120. Salin yhteydessä on dj-koppi, joka avautuu baaritiskimäisesti saliin. DJ-kopissa on mikseri, joka on yhteydessä salin äänentoistoon. Kopissa on myös oma jääkaappi. Salin ja eteisaulan välisellä käytävällä on keittiö sekä sohvahuone. Katso keittiön varustelu tarvittaessa alempaa. Sohvahuoneessa on erilliset stereot, joista voi salin äänentoistosta erillisenä toistaa omaa musiikkia aux-piuhan avulla. Eteisestä löytyy naulakko ja kaksi vessaa. Lisäksi tilassa on pöytien ja tuolien varastointiin tarkoitettu huone sekä siivouskomero. Huoneet saa halutessaan lukittua. Myös alaportin saa lukkoon, mikä estää ulkopuolisten pääsyn sisäänkäynnille.

Hinnoittelu:
– Su-to 320€/vrk
– pe-la 520€/vrk
+ siivousmaksu 80€ tarvittaessa (sovi siivouksesta aina isännän kanssa)

Lopullinen hinta on keskusteltavissa ja määräytyy tapahtuman keston ja luonteen mukaisesti. Erityisesti arki-iltojen, aikaisin päättyvien ja pienten ryhmien tapahtumissa voidaa hinnassa tulla vastaan. HLKS:n ja LKS:n jäsenille sekä yhteistyötahoille sopimushinnat, tee tarjouspyyntö.
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Yheydenotot:
Verneri Korkee, isäntäneuvoston puheenjohtaja 2019
isanta@hlks.fi

                                                                         0505693321

Keittiön varustelu:
Keittiössä tavallinen hella+uuni, kaapissa tarvittaessa kolme lisälevyä, suurtalous astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, sähkövatkain, ruoanlaitto tarvikkeet ja monipuolinen astiasto myös juhaltilaisuuksiin sopien n. 80 hengelle.

80 henkilölle on mitoitettu kuohuviinilasit, valkoviinilasit, punaviinilasit, snapsilasit, juomalasit, leipälautaset, matalat ja syvät ruokalautaset, jälkiruokakupit, haarukat, veitset, pienet ja isot lusikat, kahvilautaset ja kahvikupit.

Lisäksi löytyy tarjoiluastioita kuten kulhoja, boolikauhoja, kakkulapiota, vesikannuja ja tarjottimia. Ruoanlaittoon löytyy kaksi kattilaa, kaksi pannua, vuokia, paistolastoja, kauhoja, veitsiä, saksia, leikkuulautoja, raastinrauta, kuorimaveitsiä, juustohöylä, viinipullon avaajia, tölkin avaajia, kahvimitta, teesihti, taikinakulhoja, siivilöitä, vispilä, jäätelökauhoja, kahvitermokset ym. Kysy, jos tarvitset tiedon jostain tietystä välineestä tai astiasta.