HLKS:N VAALIKOKOUS 29.11.2018 KLO 15.30!

//HLKS:N VAALIKOKOUS 29.11.2018 KLO 15.30!

DENTTARI! TULE VALITSEMAAN HALLITUSTA!

Kiinnostaako edunvalvonta? Entä bileiden tai kulttuuri- tai urheilutapahtumien järkkääminen? Haluatko verkostoitua yritysyhteistyössä? Olla itse kiinteistöneuvos? Tai toimia sähköpostilistojen ja nettisivujen vartijana? Kenties ryhtyä denttariuden ohella johtavaksi journalistiksi? Tulla sitseillä tunnetuksi sulosointuinesi? Vai kandihuoneen tunnelmanluojana?

Ja mikä tärkeintä: haluatko tutustua muiden vuosikurssien denttareihin? Saada uusia ystäviä yli vuosikurssirajojen? Olla osana yliopiston hienointa yhteisöä? Haluatko sinäkin tehdä opiskeluajastasi ainutlaatuisen? HAE HALLITUKSEEN!

Hammaslääketieteenkandidaattiseuran vaalikokous järjestetään Ruskeasuolla torstaina …29.11.2018 klo 15.30. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (kuten jäsenmaksu) ja valitaan seuralle hallitus ja toimihenkilöt vuodelle 2019.

Esittelyt eri hallitus- ja toimihenkilöpesteistä löytyvät http://www.hlks.fi/hallitusvirat/ ja tämän vuoden toimijat http://www.hlks.fi/hallitus-2018/
Seuramme toiminnassa ovat hallitusvirkailijat ja toimihenkilöt yhtä ja samaa hallitusta! Kysy tämänvuotiselta toimijalta lisätietoja, mikäli vielä epäröit lähteä ehdolle.

Tänä vuonna toimijoiden valinnassa käytetään Hallitushakulomaketta, joka löytyy alta

Hallitushakulomake 2018-2019

Täyttämällä lomakkeen asetut automaattisesti ehdolle. Hakemukset käsitellään kokouksessa ja jaetaan jäsenistölle koontina vaalikokouksen alla. Voit olla myös täyttämättä hakulomaketta ja päättää vasta vaalikokouksessa ehdolle asettumisestasi. Otathan tässä tilanteessa huomioon sen, että lomakkeen täyttö ilmaisee motivaatiota ja on etu kanssahakijoihin nähden. Mikäli olet estynyt pääsemään vaalikokoukseen paikalle, hakemuksesi käsitellään silti.

Paikalla luvassa pientä tarjoilua. Kaikki denttarit ovat tervetulleita paikalle ja asettumaan ehdolle, kaikki toimijat valitaan kokouksessa. Lähde rohkeasti mukaan! Tervetuloa!

2018-12-04T18:29:08+00:00