HEITÄ ILOSI JA MURHEESI KAIVOON

Olet saapunut HLKS:n palautesivulle, tervetuloa!

MIKÄ ON KAIVO?

Kaivo on HLKS:n ylläpitämä luottamuksellinen palautelomake hammaslääketieteen opiskelijoille. Kaivo on helppo ja huoleton tapa antaa palautetta mihin tahansa koulutukseen liittyvästä aiheesta. Kaivopalautteen avulla HLKS:llä on mahdollisuus vaikuttaa opiskelijoidensa elämään kurssiasteeseen katsomatta!

 

ANONYYMI?

Kaikki palautteet käsitellään anonyymisti sekä viedään eteenpäin opintovastaavan ja puheenjohtajan toimesta klinikkapalaveriin. Palaute on aina anonyymi, mutta mikäli haluat voit jättää yhteystietosi, on se täysin turvallista. Jättämäsi yhteystiedot näkyvät vain opintovastaavalle ja puheenjohtajalle eivätkä mene eteenpäin opetushenkilökunnalle. Yhteystiedot jättämällä voidaan palautteestasi kysyä lisätietoja ja sinua voidaan informoida palautteen etenemisestä.

KUKA VASTAANOTTAA KAIVOPALAUTTEEN?

HLKS:n opintovastaava ja puheenjohtaja käsittelevät kaivopalautteet ja vievät ne HLKS kokouksiin ja sieltä eteenpäin klinikkapalavereihin.

 

MIKÄ KLINIKKAPALAVERI?

Klinikkapalaveri on HLKS:n toimesta kokoonkutsuttava kokous, jossa ovat paikalla  yliopiston koulutusohjelman sekä HUS:in opetusklinikan johtohenkilöt. Palaverissa  HLKS:n edustajat esittelevät tulleet  kaivopalautteet ja palautteista keskustellaan rakentavasti. Palautteet käsitellään ja viedään johdon kautta eteenpäin. Lisäksi opetushenkilökunta laatii yhteenkokoavan muistion klinikkapalaverista, joka jaetaan opiskelijoille sähköpostitse.

Mikäli herää kysymyksiä opintoihin tai kaivoon liittyen olethan yhteydessä HLKS:n opintovastaavaan: opintovastaava@hlks.fi

Muistathan, että palautteen antaminen suoraan kohteelle on monesti helpoin ja nopein tapa viedä viesti perille! Positiiviset palautteet ilahduttavat saajaansa, ja rakentavia palautteita arvostetaan myös niiden tullessa suoraan opiskelijalta. Asiallisten rakentavien palautteiden antamisesta ei tarvitse pelätä leimautuvansa!