top of page

HLKS

Hammaslääketieteenkandiddaatiseura

Hammaslääketieteenkandidaattiseura ry. (HLKS) on Helsingin yliopiston hammaslääketieteen opiskelijoiden vuonna 1945 perustama ainejärjestö. Seuran johdossa toimii 10-henkinen hallitus ja hallituksen apuna toimihenkilöitä, jotka valitaan aina vuodeksi kerrallaan. HLKS pyrkii vaikuttamaan jäsenistönsä hyväksi koulutus- ja ammattiasioissa. Edustajiamme on useissa lääketieteellisen tiedekunnan ja hammaslääketieteen laitoksen työryhmissä, Suomen Hammaslääketieteen opiskelijain liitossa (SHOL), Hammaslääkäriliitossa sekä Suomen Hammaslääkäriseura Apolloniassa.

IMG_9484.JPG

Tapahtumat luovat yhteisöllisyyttä

Järjestämme jäsenistölle vapaa-ajan toimintaa monien kulttuuri- ja liikuntatapahtumien muodossa. Lisäksi kalenterivuoteen kuuluu useita juhlia, joista odotetuimpia ovat varmaankin syksyn Ruskajuhlat sekä alkuvuoden kruunaavat Vuosijuhlat. Yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa järjestetään mm. sitsejä ja yhteisten tapahtumien avulla pidetään yllä yhteyksiä muihin tiedekuntiin ja yliopistoihin.

IMG_9484.JPG

Tavoitteet

HLKS pyrkii huolehtimaan jäsentensä hyvinvoinnista ylläpitämällä klinikan kandihuonetta, josta jokainen kandidaatti löytää tarvittaessa tukea, turvaa, kahvia ja kollegiaalisuutta. Lisäksi järjestetään teemailtoja tai lisäkoulutusta jäsenten toiveiden mukaisesti.

IMG_8104.JPG

Hammaslääketieteenkandidaattiseura ry

HLKS logo.jpg

Ota meihin yhteyttä

Hammaslääketieteenkandidaattiseura /(kuka vastaanottaa)

PL 41 Helsingin Yliopisto

Haartmaninkatu 1
00290 Helsinki

Yhteydenotot tapahtumat seuran hallituksen kautta:

Hallitus

info@hlks.fi

Puheenjohtaja

puheenjohtaja@hlks.fi

Yrityssuhdevastaava

ulkoasiainsihteeri@hlks.fi

bottom of page